Financiering

NizarFA werkt als onafhankelijk intermediair en heeft geen contractuele verplichtingen met aanbieders. Wij zijn officieel geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het Register van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) onder nummer 12016712. Wij streven naar het geven van adviezen op selectieve en optimaal wijze.

Persoonlijke lening

Wilt u geld lenen voor privé gebruik? Ja, wij zorgen ervoor dat dit kan! Het bedrag kan in één keer en op elk moment worden opgenomen. De terugbetaling kan over een looptijd van 5 jaar geschieden! Door maandelijkse vaste aflossingen bieden wij u een pakket met een betaalbare rentetarief en looptijd in de financiële markt. Met een vaste maandelijks bedrag weet u dus precies waar u aan toe bent.

Doorlopend krediet

Weet u niet wat uw bestedingsruimte is? NizarFA kan dit voor u uitzoeken en voor u een doorlopend krediet regelen. Met een aflossing van 2% per maand betaalt u een lagere rente over het resterende bedrag. U kunt aflossen en opnieuw geld opnemen. Kortom, u blijft genieten van deze flexibiliteit!